Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Online marketing uitbesteden

Ik kan sowieso iets voor je betekenen, om je te overtuigen kan ik altijd een gratis Google Ads scan doen

Wil jij online marketing uitbesteden om zo meer conversies te creëren voor je website of webwinkel? Dan ben je bij Bruut Resultaat aan het juiste adres. Ik ben Bernt, online marketing specialist en met mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgedaan help ik je graag met verzorgen van succesvolle marketing campagnes. Google Ads is één van mijn favoriete bezigheden maar ik ben ook inzetbaar voor andere diensten. Online marketing uitbesteden betekent meer resultaat voor jouw bedrijf.

Werkwijze Bruut Resultaat

Online marketing uitbesteden gaat samen een duidelijk en heldere aanpak. Daarom ga ik eerst graag met je in gesprek om samen tot een geweldig plan te komen. Ik hoor graag wat je wensen zijn en dit combineer ik dan vervolgens met mijn kennis. Ik zorg voor sterke content, duidelijke teksten en afbeeldingen die zorgen voor clicks. Verder zorg ik ervoor dat er gebruik wordt gemaakte van de juiste zoekwoorden die meehelpen aan het succes van jouw website. Iedere dag opnieuw bekijk hoe ik de campagne ervoor staat en zorg ik waar nodig voor veranderingen zodat we met je website voor goud kunnen gaan

Online marketing diensten

Je kunt bij Bruut Resultaat je online marketing uitbesteden. Ik bied een groot scala aan diensten aan. Mijn specialiteit ligt bij Google Ads, Google Shopping en Google Display Advertising.

Google Ads (SEA)

Als je online succes wilt behalen is Google Ads een uitstekende hulpmiddel. Wanneer je website nog niet goed te vinden is in de zoekmachine kun je gebruik maken van Google Ads. Door te adverteren in de zoekmachine kun je in één klap bovenaan de zoekresultaten komen. Ik ben SEA specialist en ik weet precies hoe ik jouw Google Ads campagnes in moet zetten. Zo zorg ik ervoor dat je meer conversies creëert en dus een hogere omzet.

Google Shopping

Met Google Shopping kun je je webwinkel in korte tijd snel laten groeien. Wij zetten shopping campagnes voor je op en optimaliseren deze zo dat er indruk wordt gemaakt op je doelgroep. Als je gebruik maakt van Google Shopping worden je producten getoond in de zoekmachine. Met mijn expertise zorg ik er graag voor dat jouw website meer omzet draait.

Google Display Advertising

Google DIsplay Advertising is een effectieve manier van adverteren. Het geeft je de mogelijkheid om je advertenties te tonen op miljoenen websites. Het is effectief omdat je heel gericht kunt adverteren. Bijvoorbeeld op basis van een zoekwoord of op basis van een doelgroep. Ik help je graag met het opzetten van een succesvolle Google Display Advertising campagne.

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?