Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Online marketing Groningen

Ik kan sowieso iets voor je betekenen, om je te overtuigen kan ik altijd een gratis Google Ads scan doen

Op zoek naar online marketing Groningen? Aangenaam, ik ben Bernt, jouw marketing specialist. Ik kan je van dienst zijn met verschillende marketing technieken. Mijn specialisatie ligt bij Google Ads. Met mijn jarenlange ervaring weet ik al wel en niet werkt en kan ik er voor zorgen dat jouw succes op het internet groter wordt. Dit doe ik onder de naam Bruut Resultaat waarmee ik al verschillende bedrijven in de omgeving Groningen heb geholpen met hun online marketing campagnes.

Mijn werkwijze

Op basis van je wensen en doelstellingen creëer ik een duidelijk plan van aanpak. Zo weet je waar je aan toe bent. Ik bespreek graag onder genot van een heerlijk kop koffie de doelstellingen die je wilt behalen. Op basis daarvan ga ik voor je aan de slag. Ik zorg ervoor dat je advertenties beschikken over kwalitatieve content die in het oog springen, zowel tekstueel als visueel. Ook zal ik me bezig houden met een zoekwoord onderzoek. Welke zoekwoorden zijn relevant en waarmee kun je het meeste succes behalen. Zodra ik de advertenties voor je online hebt gezet hou ik de campagnes dagelijks in de gaten. Waar nodig breng ik aanpassingen aan om het maximale resultaat eruit te halen.

Een greep uit mijn diensten

Bruut Resultaat biedt verschillende online marketing diensten. Voor online marketing Groningen ben je bij mij aan het juiste adres. Hieronder vindt je een greep uit mijn diensten.

Google Ads (SEA)

Google Ads is een platform waarbij je online marketing campagnes kunt opzetten die zichtbaar zijn in de zoekmachine van Google. Het geeft je de kans op bovenaan in de resultaten terecht te komen waardoor je meer personen op je website kunt krijgen. Deze bezoekers zijn relevant en dat houdt in dat de kans op stijging van je conversies wordt verhoogt. Ik kan je helpen met het behalen van optimale resultaten omdat ik mij hier de laatste jaren hebt in gespecialiseerd.

Google Shopping

Als je een webwinkel beheert is Google Shopping een uitstekende manier om meer conversies te creëren. Je aangeboden producten wordt zichtbaar in de zoekmachine. Potentiële klanten krijgen de kans om direct je product te kopen zonder dat je door je webwinkel heen hoeven te bladeren. Ik help je er graag bij om je product zo hoog mogelijk te krijgen. Daarbij zorg ik ook voor een indrukwekkende titel en een pakkende product omschrijving.

Google Display Advertising

Met Google Display Advertising kan je bezoekersaantal op je website flink doen stijgen. Je marketingcampagnes worden weergegeven op platformen met een enorm bereik. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het wereldberoemde videoplatform YouTube. Het is mogelijk om tekstueel te adverteren maar ook visueel. Combineren is ook mogelijk en biedt vaak nog meer kansen. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van retargeting waardoor je een bezoeker opnieuw kunt overtuigen. Met mijn ervaring en kennis weet ik precies hoe ik Google Display Advertising op de juiste manier kan inzetten.

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?