Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Online marketing bureau Groningen

Ik kan sowieso iets voor je betekenen, om je te overtuigen kan ik altijd een gratis Google Ads scan doen

Hallo, ik ben Bernt, eigenaar van Bruut Resultaat een online marketing bureau in Groningen. Ik ben gek op het creëren van succesvolle campagnes met Google Ads. Ook voor andere online marketing diensten kun je bij mij terecht.

Werkwijze van Bruut Resultaat

Ik ga graag samen met jou aan de slag om mooie resultaten te behalen. We bespreken samen de verwachtingen die je hebt van de online marketing campagne. Zo zorg ik voor een persoonlijke aanpak. Ik ga aan de slag met een zoekwoordonderzoek om te kijken waarmee je het meeste succes kunt behalen. Hiervoor creëer ik ook verbazingwekkende content zodat de advertentie de bezoeker overtuigd om je website te bezoeken. Als je advertenties in de lucht zijn hou ik me dagelijks bezig met het analyseren en verbeteren van je campagnes. Zo ben je verzekerd van een succesvolle marketing campagne.

Alle diensten op een rijtje

Online marketing bureau Groningen, Bruut Resultaat helpt je graag met alle online marketingactiviteiten. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende diensten.

Google Ads (SEA)

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Je kunt hiermee betaald adverteren in de zoekmachine. Het voordeel van dit platform is dat je bovenaan in de zoekresultaten kunt komen met je website of webwinkel. Hierdoor kun je een heleboel extra bezoekers verwelkomen die vervolgens kunnen zorgen voor conversies. Om Google Ads zo nuttig mogelijk te benutten biedt ik je graag mijn kennis en ervaring aan.

Google Shopping

Google Shopping biedt jouw webwinkel de mogelijkheid om in korte tijd extra omzet te creëren. Je kunt je producten zichtbaar maken in de zoekmachine, zo zijn je producten sneller te vinden. Om je aanbod zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te krijgen is het inschakelen van een specialist nodig. Ik zorg ervoor dat je producten hoog komen te staan en meer verkoopt.

Google Display Advertising

Met behulp van Google Display Advertising kun je adverteren op veel bezochte websites en social media kanalen. Adverteren kan op verschillende manier. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tekst advertenties of banners maar er zijn ook audio mogelijkheden. Ik kan je uitstekend van dienst zijn met het verzorgen van een succesvolle Google Display Advertising campagne.

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?