Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Gratis Google Ads Scan

Door middel van een Google Ads scan toon ik aan wat ik kan betekenen voor jouw Google Ads account.

Zijn de resultaten van je Google Ads campagnes niet zoals je verwacht en wil je graag alle verbeterpunten op een rij hebben? Bruut Resultaat helpt je graag verder met een gratis Google Ads scan. Met de resultaten kun je direct aan de slag met een succesvolle Google Ads strategie. Vraag nu direct jouw gratis Google Ads rapport aan.

Gratis Google Ads scan

Mogelijk ben je al een tijd druk bezig met het opzetten van een succesvolle Google Ads campagne maar zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Bruut Resultaat maakt een vrijblijvend rapport voor je om te kijken hoe jouw campagnes er voor staan. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jouw Google Ads account uitstekend beoordelen en er voor zorgen dat je campagne beter gaat draaien. Je wilt natuurlijk geen Ads campagne die teveel geld kost en te weinig oplevert. Dit kan zorgen voor een negatieve ROI. Wacht niet langer en vraag een gratis Google Ads scan aan en start direct met een succesvollere campagne! Je kunt bij mij ook terecht voor een second opinion.

Hoe werkt de gratis Google Ads scan?

Met de gratis Google Ads scan van Bruut Resultaat ontvang je geheel vrijblijvend een rapport vol met informatie over hoe je je Ads campagnes kunt verbeteren. Met mijn SEA specialisatie bekijk ik je campagne uitvoerig en breng ik alles in kaart om succes te behalen. Ik kijk als eerst naar de algemene instellingen van je Google Account, zijn deze volledig en op de juiste manier ingevuld? Ook bekijk ik de structuur van je account en de instellingen van je campagnes. Ook wordt er gekeken naar de teksten die je gebruikt voor je advertenties. Het is belangrijk dat deze van een hoge kwaliteit zijn. Verder kijk ik nog naar de zoekwoord relevantie, kwaliteitsscores en maak ik een overzicht van het rendement. Vervolgens kun je aan de slag om je campagne te verbeteren. Wil je dit liever aan professional over laten? Neem dan contact met mij op.

Vraag nu je gratis Google Ads scan aan

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?