Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Jouw Google Ads Specialist

Bruut Resultaat is de Google Ads specialist waar jij naar op zoek bent

Bruut Resultaat staat garant voor een succesvolle Google Ads campagne. Met mijn jarenlange ervaring maar ook mijn expertise weet ik als geen ander hoe ik jouw Ads campagnes kan opzetten en op de juiste manier kan optimaliseren. Ik zorg ervoor dat de aantal conversies van je website flink worden verhoogd.

Google Ads

Als je gebruik maakt van Google Ads heb je de mogelijkheid om met je website hoger in de rankings van de zoekmachine te staan. Het advertentieplatform is een onderdeel van Google zelf en is een effectieve manier om te adverteren. Dit komt vooral door het feit dat je doelgericht kunt adverteren. Alleen personen die interessant voor jouw website zijn zien de advertenties. Zo is de kans op een conversie een stukken hoger. Met kwalitatieve Google Ads campagnes boek je op een snelle manier resultaat. De belangrijkste voordelen van adverteren met Google Ads is dat je gerichte advertenties kunt creëren, met meer zoekwoorden in de resultaten kunt komen, iets wat vrijwel onmogelijk is met SEO. Daarnaast zijn de kosten laag en werk je met biedstrategieën op basis van CPC. Je betaalt dan alleen als er een relevante bezoeker op je website terecht komt.

Voordelen Google Ads specialist

Je kunt er voor kiezen om zelf aan te slag gaan met een Google Ads campagne. Het nadeel hiervan is dat je meestal niet het optimale eruit haalt en je campagne minder oplevert dan mogelijk is. Als je gebruik maakt van mijn kwaliteiten start je je campagne direct met een enorme voorsprong. Je hebt de zekerheid dat je Google Ads campagne professioneel wordt begeleid en er gebruikt wordt gemaakt van de beste zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Verder weet ik als geen ander hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw concept gaat lopen. Zo betaal je niet teveel voor je campagne. Ik ben de Google Ads specialist die jou verder helpt.

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?