Adres:
Leonard Springerlaan 35,
9727 KB, Groningen
Telefoonnummer:
050 – 56 90 422

Freelance Online Marketeer

Bernt Muurling, Freelance online marketeer

Ik ben Bernt, freelance online marketeer en ik ben dol op alles wat te maken heeft met online marketing. Google Ads is één van mijn specialiteiten waar ik me dagelijks mee bezig houdt. Het geeft me een kick om resultaten te behalen die voor jou succes betekenen maar ook verhoogde conversies. Met mijn onderneming Bruut Resultaat wil ik graag meewerken aan jouw succes op het internet.

Zo werk ik als online marketeer

Om je duidelijkheid te geven werk ik  graag met een zo vast mogelijk stappenplan. We starten met een gezamenlijke brainstormsessie. Hierin bespreken we al je wensen, je doelen en hoe we deze kunnen behalen. Met het plan van aanpak ga ik voor je aan de slag. Ik creëer aantrekkelijke afbeeldingen en schrijf boeiende teksten die de aandacht trekken van potentiële klanten. Verder doe ik een uitgebreid zoekwoord onderzoek om te kijken waar de meeste kansen liggen. Als de advertenties eenmaal online zijn zal ik deze dagelijks monitoren. Zo kan ik constant veranderingen aanbrengen om zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Hier help ik je graag mee

Als freelance online marketeer help ik je graag met alle aspecten die het online marketing kent. Mijn specialisatie richt zich vooral op de onderstaande drie diensten.

Google Ads (SEA)

Met behulp van Google Ads kun je betaald adverteren in de zoekmachine van Google. Op deze manier heb je de garantie dat je bovenaan terecht komt, wat automatisch meer bezoekers betekent. Je website of webwinkel kan hierdoor in korte tijd veel meer conversies opleveren. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik jouw Google Ads kan optimaliseren waardoor je de beste resultaat behaalt.

Google Shopping

Google Shopping kun je inzetten als webwinkel om je producten te promoten en te verkopen via de zoekmachine van Google. Ik zorg ervoor dat jouw product zoveel mogelijk bovenaan komt te staan waardoor potentiële klanten jouw product kopen en niet die van de concurrent. Ook help ik je bij het schrijven van een duidelijke tekst inclusief een pakkende titel.

Google Display Advertising

Met Google Display Advertising hebt je een enorm bereik. Zo is het mogelijk om je advertenties te laten weergeven op bekende platformen Als YouTube en de nieuwswebsite nu.nl. Je kunt kiezen om te adverteren met tekstadvertenties (ETA/RSA) of met beeldadvertenties (Display). Het is natuurlijk ook mogelijk om dit te combineren. Er kan ook gebruik worden gemaakt van retargeting. Hier help ik je graag mee om Google DIsplay Advertising zo optimaal mogelijk in te zetten.

Laten we samenwerken!

Wil je een keer met mij zitten om jouw online marketing kansen te bespreken?